КАКО И СЕКОГАШ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ИМ ЈА ДАДЕ ПОДДРШКАТА НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ НА СПОРТСКИТЕ ИГРИ НА ЕДНАКВОСТА ВО СТРУМИЦА!

јули 8, 2019

Лицата со попреченост секогаш ја имаат поддршката Градоначалникот и општина Струмица. Така беше и на спортските игри на еднаквоста кои што се одржаа на градскиот стадион. Честитки за сите учесници во креативно – забавните игри и за организаторите на овој настан.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: