ЈАНКО МИЦЕВ ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА СТРУМИЦА НА ЕДЕН ДЕН!

септември 22, 2022

Младиот Јанко Мицев е новиот градоначалник денеска на еден ден на општина Стумица.

🔝 “Municipality takeover – Mayor for a day” е програма на ⭐Europe House⭐ Струмица во соработка со градоначалникот на Општина Струмица каде што младите имаат можност да бидат директно влучени во работата на институциите и ја имаат шансата да даваат препораки и предлози за подобри и поинклузивни програми и активности за сите млади во заедницата, притоа придонесувајќи кон исполнување на 1️⃣1️⃣ 🇪🇺 Youth Goals.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: