Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во населено место Градско Балдовци

август 9, 2019

Во склоп на еколошката кампања “Еко Фронт“ во организација на Општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“, продолжуваат со акцијата на делење на канти за отпадоци за индивидуалните домаќинства. Ги известуваме граѓаните на населено место Градско Балдовци дека денес 09.08 акцијата ке се изврши кај нив.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: