Home

Perdormire
Реклама Струмица

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПО ПАУЗА ОД НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ, „ЕЛЕФАНТ“ ОД УТРЕ ЌЕ РАБОТИ ПО ШАЛТЕРСКИ ПРИНЦИП И ЌЕ ВРШИ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ!

Home

Почитувани ,

По пауза од неколку месеци по повод ситуацијата Ковид 19 од Утре Вторник 12 Мај во ново руво стартуваме со работа од 07:00часот по шалтерски принцип, исто така ќе вршиме БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до вашиот дом .
Со почит
Кофи Шоп „ЕЛЕФАНТ“.

БРОЕВИ ЗА НАРАЧКИ: 078 411 871 И 078 452 889

ФОТО: Иван Каратанов