ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СТРУМИЧАНИ: COFFEE BAR „LIFE“ ПОРАДИ МЕРКИТЕ, СЕКОЈ ДЕН ЌЕ РАБОТИ ОД 14:00 ДО 23:00 ЧАСОТ!

октомври 21, 2020

COFFEE BAR „LIFE“ ги известува струмичани дека поради мерките за заштита од Ковид-19, ќе работат со скратено работно време секој ден од 14:00 часот до 23:00 часот. Тимот на COFFEE BAR „LIFE“ уште од самиот почеток ги следи и почитува здравствените протоколи дадени од надлежните и’ им порачуваат на граѓаните да се чуваат и да внимаваат на себе.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: