Home

Perdormire
Реклама Струмица

ИТНО СЕ ВРАБОТУВААТ РАБОТНИЦИ ВО „РОЈАЛ КАФЕ S“ НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 866 278!

Home

„РОЈАЛ КАФЕ S“ кој се наоѓа веднаш наспроти „БИСЕР“ на плоштадот во Струмица, итно вработува работници. Дневницата е 800 денари на ден, а прва смена се работи од 09:D0 до 17:00 и втора смена од 17:00 до 01:00 часот. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 070-866-278