ИСЧИСТЕНА ДИВАТА ДЕПОНИЈА КАЈ НЕРВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО СТРУМИЦА!

декември 23, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ова е ситуацијата со дива депонија на потег на улица Спиро Захов кај нервното одделение.

Комуналец ќе го исчисти ѓубрето и тоа ќе го правиме во континуитет, но мораме да работиме на свеста и да не си ја загадуваме нашата Струмица.
Да се грижиме за нашето заедничко јавно добро и да ја гледаме Струмица во најдобро светло, каква што ја личи.

Од срце за Струмица ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: