ИНТЕРВЈУ СО МАРКО МИЦЕВСКИ: НОВИОТ СУПЕР ДИСКОНТ ВО СТРУМИЦА „СЕМПЕР“, НУДИ КВАЛИТЕТНИ И ПРОВЕРЕНИ ИТАЛИЈАНСКИ ПРОИЗВОДИ!

септември 3, 2021

Интервју со младиот и успешен Марко Мицевски. Одблиску заедно ви го претставуваме новиот супер дисконт во Струмица „Семпер“.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: Сепмер е новиот супер дисконт во Струмица. Зошто е поразличен од останатите?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Првенствено од другите маркети од тој тип, се разликуваме по тоа што на купувачите им нудиле речини двојно поголем асортиман и тие тоа го препознаваат.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: Какви се’ производи може да најдат потрошувачите во Семпер?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Покрај стандардните производи на нашиот пазар, на рафтовите во нашите маркети, купувачите можат да купат производи од италијанско потекло. Овде сакам да потенцирам дека сите производи кои ги увезуваме од Италија се наменети за италијанскиот пазар. Значи, нашите потрочувачи можат да бидат сигурни дека купуваат производи кои поминале многу контроли и производи во кој уживаат и италијанските конзументи. Нормално, не беше лесно истите производи да се добијат по цена пристапна за нашите стандарни, но Семпер е посебно горд на на сите тие производи. Кај нас особено се истакнуваат веганските напитоци, тестенините и нашиот број 1 производ, оригиналнот квалитетен ПАРМЕЗАН.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: Зошто името Семпер и зошто струмичани треба да изберат да го посетат супер дисконтот?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Името Семпер преведено од латински значи „СЕКОГАШ“, секогаш на услуга на потошувачите, секогаш верни, секогаш во потрага на производи кои имаат одличен квалитет, цена и секогаш, секогаш, секогаш…Струмичани треба само да изберат, а кога веќе ќе бидат внатре, многу брзо ќе разберат и зошто.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што во моментот е најново во Семпер?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Во моментот најнов е денешниот флаер, а купувачите кои го виделе се повеќе од свесни дека сите производи опфатени на самиот флаер, се со најниска цена.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што би било најновото во иднина во Семпер?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Ние искрено се надеваме дека во Семпер е иднината. Утре е долго очекуваното отворање на првиот маркет во Скопје, за 2 недели подготвуваме и отворање на вториот маркет во Скопје и се надеваме следната година оваа бројка да порасне.

СТРУМИЦА ДЕНЕС: За крај, што би им препорачале на струмичани?

МАРКО МИЦЕВСКИ: Нашите струмичани како што веќе покажаа, некаат потреба од некои посебни препораки. Со нивниот одзив и посетеноста во Семпер маркетот мислам дека одбраа и направија мудар избор и најважно од се’, веднаш разбраа оти слоганот ни е оправдан: ПОМУДРО ОД МУДРОТО И ПО ИСПЛАТЛИВО ОД НАЈИСПЛАТЛИВОТО. Се надевам дека добро ќе го разберат и најсуштественото: СЕКОЈ ЗАШТЕДЕН ДЕНАР Е ЗАРАБОТЕН ДЕНАР.

Во овие неизвесни времиња од се’ срце им посакувам на нашите струмичани да останат со добро здравје. СЕМПЕР, СЕМПЕР, СЕМПЕР!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ