strumica denes logo

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: На следните избори ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари историски резултат – Ja чувствувам поддршката на народот насекаде низ Македонија!

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Македонскиот народ денеска е исправен можеби пред најголемиот егзистенцијален предизвик, а тоа е да се избори за себе и за својата Македонија. Дали тоа ќе го направиме? Да! Ќе се избориме сите заедно, затоа што ја чувствувам поддршката на народот каде и да одам низ Македонија.

На следните избори ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари историски резултат, ќе дојде крај на овие политичари и на нивните мали мизерни политички кариери коишто ги градат на штета на Македонија!