Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ЗГРАДАТА НА ИТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ ВО СТРУМИЦА!

Home

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

,,Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021
Погледнете како изгледа зградата на Итната медицинска помош во Струмица.