ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВРАБОТУВА: КУВАР/КА, ПОМОШНИК ВО КУЈНА, РЕЦЕПЦИОНЕР/КА, ХИГИЕНИЧАРКИ, КЕЛНЕРИ, ШАНКЕР/КА!

март 11, 2022

Хотел и ресторан Етерно вработува на следниве работни позиции:

– Кувар/ка
– Помошник во кујна
– Рецепционер/ка
– Хигиеничари
– Келнери
– Шанкер/ка

Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на Хотел Етерно на улица Славчо Василев бр.5.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: