strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРАШЕ ПРИЕМ НА ГОСТИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „АСТЕРФЕСТ“

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Струмица

Градоначалникот на општина Струмица-Коста Јаневски, вчера организираше прием за гостите на Интернационалниот филмски фестивал ,,Астерфест”.

„Филмот и впечатоците од нашата Струмица беа темите за кои што разговаравме.“ – напиша тој на својата официјална фејсбук страница.