ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА: НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ ДЕНЕСКА ПРОДОЛЖИЈА АКТИВНОСТИТЕ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ!

јули 15, 2021

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

📣Денеска продолжија активностите за асфалтирање на одредени и планирани локации.

✅Се асфалтираа рововите за инсталации на новиот кружен тек на булеварот „Ленинова“

✅Започна крпењето на ударните дупки на патот Струмица – Просениково

✅Се бетонираше улица во населеното место Вељуса

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: