ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИ ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ВО 2022 ГОДИНА!

јануари 3, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Новиот жител на општина Струмица ги живее првите денови од Новата 2022 година, а мојот работен ден започна токму со посетата на новороденчето на Одделението за гинекологија и акушерство во Општата болница Струмица.

На мајката Тамара Пандева од селото Банско и го честитав синчето, а на новороденчето му подарив штедна книшка со 40 илјади денари и му посакав среќно и безгижно детство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: