strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА БОСИЛОВО: ПОДАРОК РАЧЕН ЧАСОВНИК ЗА СЕКОЈ ПОЛУМАТУРАНТ!

Автор:

Датум:

мај 25, 2023

Автор:

Датум:

мај 25, 2023

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Нека им е честита полуматурата.Денес ги посетивме основните училишта во општина Босилово. Разговаравме со учениците и им посакавме многу успех во иднина. Воедно им ја честитавме полуматурата и им подаривме рачни часовници кои се донација од Емил Мијалов од Босилово.

Благодарам Емил.