strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТА ЈАНЕВСКИ ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАН НА ГРАЃАНИТЕ ОД ИСЛАМСКА ВЕРОИСПОВЕД!

Автор:

Датум:

мај 25, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 25, 2020

Категории:

Струмица

Почитувани сограѓани од исламска вероисповед,

Од мое лично име и од името на општина Струмица Ви го честитам големиот исламски празник Рамазан посакувајќи ви добра здравје, мир и благосостојба во вашите души и домови.

Добрината, милоста, љубовта, простувањето, солидарноста и верноста кон Бога и овојпат нека бидат белези на Вашето празнување.

Бидете достојни на Вашиот голем празник, но чувајте го своето здравје и здравјето на сите луѓе околу вас.

Честит и вековит нека ви биде Рамазан Бајрам.