strumica denes logo

ГРАДЕЖНАTA КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ББ КОНСТРАКШН ДОО ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР И ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јули 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ГРАДЕЖНАTA КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ББ КОНСТРАКШН ДОО, ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ, И ТОА НА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

-ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР
-ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 070/577-775 или своите податоци да ги остават на e-mail: bbkonstraksn.tim@gmail.com