ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА НА УЛИЦИТЕ „КИРО АБРАШЕВ“ И „ЦЕНКА ПАВЛОВА“ ВО СТРУМИЦА!

ноември 5, 2021

Градоначалникот на општина Струмица Коста Костадинов, деновиве извести за две градежни офанзиви на улици во Струмица. Се работи за улиците „Киро Абрашев“ и „Ценка Павлова“.

Костадинов најави дека деновиве продолжува градежната офанзива на 7 улици во градот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: