ГОЛЕМО СЛАВЈЕ ВО НЕДЕЛА НА СТАДИОНОТ ВО СТРУМИЦА: 100 ГОДИНИ ФК БЕЛАСИЦА!

јули 30, 2022

На ден 31.07.2022 (недела) со почеток од 19:45 часот на градскиот стадион во Струмица, ФК Беласица организира настан со цел одбележување на 100 години ФК Беласица, настан чија агенда ќе содржи низа забавни содржини, а централното збиднување ќе биде фудбалскиот натпревар помеѓу ФК Беласица и ФК Брегалница од Штип. Поканети се сите оние кои уживаат во фудбалот и кои ја сакаат ФК Беласица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: