ГЛОБАЛНАТА ПЛАТФОРМА „БУКИНГ“ СО ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ХОТЕЛ РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ОД СТРУМИЦА!

март 5, 2023

Глобалната платформа за резервации на хотели и куќи за изнајмување „Букинг“ (Booking.com) со големо признание за посветеноста и добрата работа за Хотел Ресторан „Етерно“ од Струмица.

„Ова признание е само една мотивација за уште поголеми достигнувања и успеси на Хотел Ресторан Етерно. Ние секогаш ќе се трудиме да го дадеме најдоброто за нашите гости и бидеме дел од нивиот живот. Тимот на Етерно Ви се заблагодарува на сите за поддршката.“ – напишаа тие на официјалната фејсбук страница.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ