ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА СО СЕДИШТЕ ВО СТРУМИЦА БАРА РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО – МОЖНОСТ И ЗА ТЕРЕНСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА!

октомври 12, 2021

Фирмата ISOLE со седиште во Струмица, вработува лица 20-35 годишна возраст со работно искуство во производството и монтажа на прозорци и врати.

Се нуди можност за теренска работа во Германија.

Заинтеристираните да достават своја кратка биографија на мејл: info@i-sole.de или да се јават на телефонскиот број: 074 227 229

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: