strumica denes logo

„ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022“ НА 8 МАЈ ВО СТРУМИЦА ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА АГРОБЕРЗА – ЗАЕДНО ЗА ПОЗДРАВА И ПОЗЕЛЕНА ИДНИНА!

Автор:

Датум:

мај 7, 2022

Автор:

Датум:

мај 7, 2022

Општина Струмица во Соработка со ЈПКД „Комуналец„ ја започнува акцијата ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022 на 8 мај во индустриската зона Агроберза со почеток во 9 часот. Ајде да покажеме дека можеме и сакаме, ајде сите да се вклучиме, заедно за поздрава и позелена иднина за сите.