(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧКА ЛЕГЕНДА: Сеќавање за Љупчо Челебиев – Музичар!

август 7, 2020

Постарите сигурно се сеќаваат на овој лик што има придонесено многу за музичката култура во Струмица.

Љупчо Челебиев беше еден од најдобрите гитаристи на овие простори па и пошироко.

Струмица Денес ви избра фотографии за да се потсетите на нашиот стар Струмичанец.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: