Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПРВО НИКОЛИЈА, А ПОТОА „ЕНЕРЏИ БЕНД“: КЛУБ „ПЛАТИНУМ“ ПРОДОЛЖУВА СО ОДЛИЧНИТЕ ЗАБАВИ!

Home

 

Одличен викенд во клуб „Платинум“. Струмичани во петокот имаа можност да се забавуваат со најпознатите хитови на Николија, додека во сабота атмосферата ја вжешти „Енерџи Бенд“. Во продолжение погледнете ги фотографиите: