(ФОТОГАЛЕРИЈА) PET SHOP – ЛАКИ ЕГЗОТИК ЕКСТРА НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

ноември 10, 2018

Добро познатиот PET SHOP на струмичани-Лаки Егзотик отсега на нова локација во градот. Тие во моментот се наоѓаат веднаш наспроти поранешна „Воденичка“. ЛАКИ ЕГЗОТИК со сигурност ќе одговори на барањата на сите граѓани кои имаат миленичиња или сакаат во својот дом да чуваат милениче. Таму го имате најголемиот избор за се што ќе ви затреба.Таму можете да се снабдите со различни играчки, галантерија и храна за вашиот миленик. На располагање се и препарати кои секако одат со бесплатен совет за нивно користење.

             

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: