Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: RED EXCLUSIVE E ИМЕТО НА НОВООТВРЕНАТА ПРОДАВНИЦА ЗА ЧЕВЛИ И МОДНИ ДОДАТОЦИ!

Home

 

RED EXCLUSIVE е името на новоотворената продавница за чевли и модни додатоци која е плод на дологодишното работење на добро познатите RED продавници во Струмица. Продавницата се наоѓа на булеварот „Маршал Тито“ веднаш до салонот на ВИП. Како и досега, тимот на RED и овојпат ни покажаа дека се најдобри, а има и зошто! Блесна новиот RED EXCLUSIVE во кој може да ги пронајдете добро познатите брендови на чевли и ташни: SUPER MODE ; DAVID JONES ; SILVIJA ROSA ; MIO ; BAG TO BAG кој се со префинет изглед и докажан квалитет, и најважно од се’ со пристапни цени за секој. На самото отварање присуствуваа многу гости кои им посакаа успешно работење во иднина. Во продолжение погледнете ги фотографиите: