Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) СТРУМИЧКИТЕ АЈДУЦИ ГО РАЗВЕЈАА ГОЛЕМОТО ЗНАМЕ НА КУТЛЕШ НАД ЦАРЕВИТЕ КУЛИ ВО СТРУМИЦА!

Home

Утрово над Царевите Кули во Струмица можеше да се забележи знамето на Кутлеш кои го развејаа

струмичките Ајдуци кои постојано ја бодрат Македонија и Струмица на кој било натпревар.

Во продолжение погледнете ги фотографиите: