ФОТО СЕЌАВАЊЕ: Несреќата на мостот кај с. Костурино!

октомври 21, 2021

На 12 април 1962 година се случува несреќа кај село Костурино, на којшто постарите месни жители се’ уште се сеќаваат и ја прераскажуваат.

„Возачот имаше голема среќа. Со заеднички сили последиците за брзо време беа средени.“

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: