(ФОТО) СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВНА ЗГРАДА ОД 217 М2 ВО СТРУМИЦА – ОБЈЕКТОТ СЕ НАОЃА ВО СТАРА СТРУМИЧАНКА!

февруари 16, 2022

Се продава деловна зграда од 217 м2 со чист имотен лист, со помошни опремени простории, канцеларија, тоалет, гардероба и слично. Објектот е на градежна парцела од 500 м2 притоа:

– со можност за градење во висина од 12 м максимална висина до венец или со катност П+2
– објектот е 217 м2, каде 86 м2 се со 6 м висина плус кров, а 131 м2 со висина од 3м плус кров
– објектот располага со два влеза и голем сопствен паркинг простор.
– приклучоците за струја, водовод, канализација се нови, како и приклучок за гас кој е во самата парцела.

Објектот се наоѓа во стара Струмичанка и е на 200 м од главниот булевар Гоце Делчев, во близина на Кам Маркет.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071 540 871

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: