Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР СО ДВОРНО МЕСТО ВО СЕЛО МУРТИНО – ЦЕНАТА И ДЕТАЛИТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ВО ОБЈАВАТА!

Home

Се продава двоспратен деловен простор со дворно место во село Муртино, Струмица:

– Магацински простор- 224 метри квадратни

– Дворно место- 642 метри квадратни

– Поткровје- 168 метри квадратни

– Канцеларија со простор за кујна и WC

– Приклучок за водовод и канализација

– Рампа

– Дигитална подземна вага

– Магацинот излегува на главен пат

Просторот е погоден за откуп на земјоделски производи, дисконт, итн.

Цена 110,000 евра. Не е фиксна, има простор за договор.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 071/326-956