(ФОТО) СЕ ИЗДАВА СПРАТ ОД КУЌА СО ДВОР И ПОСЕБЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР – ВКУПНО 185 М2!

јули 10, 2021

Се издава спрат од куќа во Струмица со двор и посебен деловен простор. Вкупната квадратура е 185 м2.

– 85 м2 МЕСТО ЗА ЖИВЕЕЊЕ
– 20 М2 ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
– 80 М2 ДВОРНО МЕСТО

Сите заинтересирани за подетални информации на следниот телефонски број: 078 233 007

ЛОКАЦИЈА: УЛИЦА „МЛАДИНСКА“ БР. 74

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: