Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) ПРЕПОЗНАТЛИВИ ПО СВОИТЕ ТРЕНЕРКИ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО СТРУМИЦА – „АТЛЕТИКОС ББ“ Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР!

Home

Продавницата за спортска облека „АТЛЕТИКОС ББ“ веќе неколку месеци се наоѓа на нова локација во Струмица. Тие се наоѓаат лево од раскрсницата кај „БОНИТА“ или поточно во истиот ред каде се наоѓа слаткарница „Канела“.

„АТЛЕТИКОС ББ“ располага со најквалитетната спортска облека во градот, а посебно се препознатливи по своите тренерки кои во моментот може да ги купите по најниски цени. „АТЛЕТИКОС ББ“ ве очекуваат со нови модели. Повелете и уверете се!