Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) Премиерот Заев и министерот Филипче со синовите на Беласица!

Home

Министерот за здравство Венко Филипче, и премиерот Зоран Заев денешниот ден го искористија за своите деца.

Како што напиша министерот Филипче, секогаш се трудат да најдат време за семејството.

Денеска беа на Беласица.

-Времето кое го поминуваме со децата е најважно.

Работните обврски си го прават своето, но секогаш се трудиме и наоѓаме време за нашите синови Иво и Душко.

Денеска денот е за дружење со децата.

Бесценети мигови со нив, на убавата Беласица,

напиша Филипче.