(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СУЗАНА КРМЗОВА НИКОЛОВА ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА „ВИЗИОДОНТ“ КОЈА СЕ НАОЃА НА ЦЕНТАРОТ ВО ГРАДОТ!

април 29, 2021

Младата и успешна струмичанка Сузана Крмзова Николова неодамна ја отвори стојата стоматолошка ординација која се наоѓа на центарот во Струмица или поточно до „Ламар“ кај „Платинум“. Крмзова Николова за Струмица Денес вели дека „ВИЗИОДОНТ“ е стоматолошка ординација каде секој пациент ќе има можност да се чувствува како дел од семејството кое секогаш ќе биде достапно за вашата беспрекорна насмевка.

Тимот на „ВИЗИОДОНТ” Ви ветува постојано надградување на знаењата и способностите за да Ви обезбеди современи третмани и квалитетна услуга. Насмевката е Ваш адут којшто ја отсликува Вашата самодоверба, дозволете да биде нивни предизвик и нивна задача.

„ВИЗИОДОНТ“ ви ги нуди следниве услуги:

СТОМАТОЛОШКИ УСЛУГИ – ПЛОМБИРАЊЕ, ЕНДОДОНТСКИ ТРЕТМАН, ЗАЛЕВАЊЕ НА ФИСУРИ КАЈ МЛЕЧНИ И ТРАЈНИ ЗАБИ, ЗГРИЖУВАЊЕ НА ИТНИ СЛУЧАИ, КОНСУЛТАЦИИ!

ПРОТЕТСКИ УСЛУГИ – ИЗРАБОТКА НА КОРОНКИ И МОСТОВИ, ПРОТЕЗИ (ТОТАЛНА, ПАРЦИЈАЛНА.)

ОРАЛНО ХИГИЕНСКИ УСЛУГИ – УЛТРАСОНИЧНО ЧИСТЕЊЕ И ВОЗДУШНО ПОЛИРАЊЕ НА ЗАБИТЕ

Адреса: улица ,,Невена Стојкова” бр. 17 Струмица

Контакт телефон: +389 71 957455

Повелете и уверете се во нивниот квалитет!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ