Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СЕ ОТВОРИ НОВ САЛОН ЗА УБАВИНА „АДА“ КОЈ НУДИ ВИСОК КВАЛИТЕТ И ОДЛИЧНИ УСЛУГИ!

Home

На улица „Балканска“ бр.16 во Струмица, се отвори новиот салон за убавина „АДА“.

За само неколку денови, гласот за квалитетот за „АДА“ се раширува низ струмичани кои отсекогаш знаеле да го препознаат. Салонот за убавинa ви ги нуди следните услуги:

– ШМИНКА

– ПЕДИКИР

– ДЕПИЛАЦИЈА

– НАДОГРАДБА НА НОКТИ

– ЕПИЛАЦИЈА

Сите оние кои сакаат да резервираат термин, може да се јават на следниот телефонски број: 078 893 667

ФЕЈСБУК ЛИНК: кликни ОВДЕ.