(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ХОТЕЛ РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ – НОВО УРБАНО МЕСТО ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВАШАТА СВАДБЕНА ПРОСЛАВА ОД СОНИШТАТА!

јануари 3, 2022

Хотел Ресторан Етерно Струмица е ново урбано место каде што можете да ja организирате свадбената прослава од соништата според Вашите индивидуални желби и потреби. Моментите кои се паметат цел живот неретко се врзани со магични места.

Етерно е вашето магично место.

Oвозможете си единствено искуство кое ќе го паметите цел живот.

Во хотел ресторан Етерно можете да ги организирате и вашите конференции, семинари и секаков вид на настани кои ќе ги поддржиме со техничка опрема и останати комодитети. За сите дополнителни информации контактирајте не на 075 472 122

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: