strumica denes logo

(ФОТО) КВАЛИТЕТОТ НА ПРВО МЕСТО: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ УСПЕШНО СЕ ПРОБИВА НА ПАЗАРОТ И НУДИ ВИСОК КВАЛИТЕТ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ!

Автор:

Датум:

март 27, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 27, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ веќе подолго време успешно се пробива на пазарот и нуди висок квалитет и професионални услуги на нивните клиенти.

„Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ претежно се занимава со следниве работи:

– Изработка со машински готов малтер

– Глетување

– Молерисување

– Кошулица

– Фасади

– Гипс картон

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ – СИГУРЕН ИЗБОР ЗА ВАШИОТ ДОМ ДА ИЗГЛЕДА СОВРШЕНО!

КОНТАКТ: 078314207 И 078271699