Home

Perdormire
Струмица Хуманост

(ФОТО) Иуте Кредит со донации во Завод за заштита и рехабилитација Бања Банско и ПОУ Св.Климент Охридски Ново Село!

Home

Иуте Кредит Македонија е општествено одговорна компанија која сака да помага и донира онаму каде што е најпотребно, особено во градовите каде имаме наши експозитури.

Нашата посветеност кон Струмица и нејзините жители овојпат ја покажавме со две за нас многу значајни активности.

Имено, со вклученост на сите вработени кој колку може се донираше облека и обувки во Заводот за заштита и рехабилитација “Бања Банско” Струмица, дополнително компанијата донираше и машина за перење аплишта неопходна за секојдневното функционирање.

Особено бевме изненадени и трогнати од активностите кои се одвиваат во Посебното Општинско Училиште “Климент Охридски” во Ново Село. Лично се уверивме во пријателските дечиња кои ни се израдуваа на посетата и ни ги покажаа своите простории украсени со многубројни цртежи. Неуморната стручна посветеност на персоналот 24 часа на ден е од особено значење за непреченото удобно секојдневие на сите членови на ова училиште што со огромна почит го поздравуваме. Ние како компанија, за почеток на оваа соработка дониравме машина за сушење алишта, но наскоро ќе подржиме и учество на неколку ученици на посебната олимпијада која ќе се оддржи во октомври 2021.

И на двете институции им се заблагодаруваме за можноста да ги посетиме и да станеме дел од нивите поддржувачи и пријатели.

ФД ИутеКредит Македонија ДООЕЛ е финансиско друштво кое што се занимава со давање на финансиски позајмици и кредитирање на физички лица кои се вработени, пензионери ( странски и домашни ), земјоделци, хонорарци и лица со договор на дело. Финансикото Друштво одобрува кредити во износ од 3.000,00 денари до 200.000,00 денари, како и можност за купување на производи на рати кај нашите партнери до износ до 150.000,00 денари.

Кредитираме НАЈБРЗО и НАЈКОМФОРНО!

Одлични услови и Одговор на апликација за само 15 минути

Клиентите можат да аплицираат за кредит преку посета на нашата експозитура од 09.00 до 17.00 часот во Струмица или во некоја во другите поголеми градови или во било к ое време 24/7 онлајн www.iutecreditmacedonia.com.mk , на телефон 13 333 или користејќи ја нашата мобилна апликација Myiute, a исплатата на ододбрените апликации се врши истиот или евентуално следниот работен ден. Им нудиме можност на клиентите да аплицираат за кредит само со приложување на лична карта или пасош. Одговор по барањето за кредит се добива најдоцна за 15 минути по аплицирањето.