strumica denes logo

(ФОТО) ЃУРЃА ОД СТРУМИЧКО ГИ СОБИРА СИТЕ НАГРАДИ, ДОСЕГА ДОБИЛА 10 НАГРАДИ ОД КОИ ДВА АВТОМОБИЛА!

Автор:

Датум:

септември 18, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 18, 2019

Категории:

Струмица

Струмичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија. Низ фотографии издвоивме 10 (не така скромни) награди кои таа ги добила досега, меѓу кои се и два автомобила. Кој игра, тој добива! Честитки до Ѓурѓа!