Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) Дочек на Нова Година во Струмица во далечната 1977 година!

Home

Тимот на Струмица Денес пронајде фотографија од далечната 1977 година. Инаку, станува збор за пречек на Новата година во некој од струмичките локали.

Зоран Вета – вокал

Љупчо Челебиев – соло гитара

Никола Патаров – бас гитара

Митко Соколов – тапани и вокал