Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) ЧЕСТИТКИ: „ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ“, ПРВ МАРКЕТ ОД СТРУМИЦА КОЈ ГО ПРОШИРИ СВОЈОТ КВАЛИТЕТ И ВО СКОПЈЕ!

Home

Брендот „Здравец маркети“ својот квалитет го проширија и во Скопје! Изминатата недела тие го отворија својот нов маркет во Скопје, односно во населбата „Аеродром“. „Здравец“ со тоа стана и првиот струмички маркет кој излезе надвор од градот. Во изјава за Струмица Денес тие велат дека изненадувањата нема да запрат овде, во иднина следуваат многу новости кои ќе бидат во корист на нивните клиенти и потрошувачи. Искрени честитки од тимот на Струмица Денес! Во продолжение погледнете дел од фотографиите: