ЕУРО ДИСТРИБУЦИЈА-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА!

март 30, 2022

Еуро Дистрибуција Струмица има потреба од шофер со положена Ц категорија

Број за контакт: 071260177

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: