Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ЕЛИ ПАНОВА: ВЕРАТА Е ЉУБОВ И НЕМА НИШТО ПОСИЛНО ОД ЉУБОВТА – СО ГОРДОСТ ГО ЧЕСТВУВАМЕ ПРАЗНИКОТ НА СТРУМИЦА!

Home

Ели Панова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: 

ВЕРАТА Е ЉУБОВ и нема ништо посилно од љубовта!

По молитвите на нашите свети отци Св.Петнаесет Тивериополски свештено маченици, Господи Исусе Христе сине Божји помилуј нас грешните!
За многаја лета!

По нив, со гордост го чествуваме празникот на градот Струмица!