strumica denes logo

ЕЛИ ПАНОВА: Над 50% зголемен бројот на невработени лица во мојата Струмица!

Автор:

Датум:

ноември 30, 2020

Автор:

Датум:

ноември 30, 2020

Ели Панова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Мерките не даваат резултати!
Оние кои добија картички до 6.000 денари помош, ги потрошија.

📢 Над 2500 семејства повеќе во Струмица остануваат со намалени приходи а ние глумиме нова реалност!

📍 на 31.12.2019 година бројот на невработени лица кои бараат работа во Струмица е 4.105 (бројки од АВРМ)

📍 на 31.10.2020 година бројот на невработени лица кои бараат работа во Струмица е 6.664 (бројки од АВРМ)

📢 Не само што ја РАСПРОДАДОВТЕ Македонија, не ПОНИЖИВТЕ и не СРАМИТЕ сите, НЕСПОСОБНИ сте на секое поле!