ДОНАЦИЈА ОД 20 ТОНИ ПРОИЗВОДИ ЗА УКРАИНА ОД „ФОНДАЦИЈА ЗАЕВ – ЕДНО ОПШТЕСТВО ЗА СИТЕ“

јуни 13, 2022

20 тони потребни производи донираше „Фондација Заев – Едно општество за сите“ за Одеса, Украина. Производите ќе одат за потребите на вооружените сили во Украина, бегалците и оние на кои навистина им требаат.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: