ДОБИТНИЦИ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАСТАПОТ НА 2 БОНА ВЕЧЕРВА ВО „АВАТАР“

јуни 26, 2021

1. СТАНКА МАНЕВА

2. ВЛАТКО ГЕОРГИЕВ

3. ИРЕНА ВАСИЛЕВА

4. МАРИЈА ПЕТРОВА

5. ДАНИЕЛА ДИМИТРОСКА

6. АНИ ГОРГИЕВА

7. КАТЕРИНА ТИЛЕВ

8. ЗОРИЦА БИНЕВА

9. ГОКИ ТИЛЕВ

10. ВАСКО БУРГОВ

Добитниците своите влезници може да ги подигнат на билетарата пред „АВАТАР“ пред настапот на 2 БОНА вечерва.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: