strumica denes logo

ДЕНОТ ЗАПОЧНЕТЕ ГО СО ДОБРО КАФЕ ВО M&M Coffee To Go!

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

Струмица

Милиони луѓе низ светот го започнуваат секој ден со чаша кафе. Кафето е еден од најпопуларните пијалоци.
Со доволно кафе ништо не е невозможно 🙂

Повелете на кафе муабети со вашите пријатели/ки