ДЕНЕСКА СЕ АСФАЛТИРАА УЛИЦИ ВО ПРОСЕНИКОВО И ВОДОЧА ВО ДОЛЖИНА ОД 230 МЕТРИ!

јуни 4, 2021

Општина Струмица:

Продолжи асфалтирањето на улици во населените места.

Денеска се асфалтираат две улици, по една во населените места Просениково и Водоча во должина од 230 метри.

Во Просениково извршено е и тампонирање на улица во должина од околу 100 метри.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: