strumica denes logo

ДЕНЕСКА ОТВОРАЊЕ НА НОВАТА СЕЗОНА ВО НОВ И УРБАН АМБИЕНТ НА GOSSIP CAFE!

Автор:

Датум:

ноември 4, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 4, 2019

Категории:

Струмица

Почитувани,

Ви најавуваме отварање на новата сезона во нов и урбан амбиент, совршен за Ваше секојдневно уживање и дружење.

➡️ Понеделник, 4ти Ноември, од 20:00 часот, повелете на опуштена понеделничка вечер во нов стил на Gossip Cafe
🥂☕

🌠 We serve the city we love ♡