strumica denes logo

ДЕНЕСКА ОТВОРАЊЕ НА ЛЕТНИОТ КЛУБ „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА – ЗАБАВА СО ЏАНИ!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2024

Автор:

Датум:

јуни 8, 2024

Денес со голема радост ви соопштуваме дека вашиот омилен премиум летен клуб „АВАТАР“, слободно ќе ги отвори вратите со еден од најдобрите балкански шоумени ЏАНИ.

Како велат: No Dzani no party – No Avatar no happiness ☺️

Се гледаме на големото отварање вечерва. 🥳🍾🎉